top of page
Brown Minimalist Casual Fashion Collection Presentation-3.png

Välkommen till
STARK KVINNA

Är du trött på att misslyckas med träningen om och om igen? Vill du skapa en rutin som håller i längden?  Då är vårt coachprogram: STARK KVINNA 🏋️ för dig!

Vårt mål är att ge dig verktygen för en hälsosam livsstil med bestående resultat. Hos oss väljer du mellan tre olika upplägg för att inleda din resa mot ett balanserat välmående. Vi är mer än bara dina träningscoacher; vi är din support, din guide och ditt bollplank. Vi jobbar utifrån dina grundläggande behov - rörelse, näring och återhämtning - för att säkerställa att du får med dig kunskap och de rätta verktygen inom alla dessa områden.

Home.png
Stark Kvinna - individuell coaching

Kroka arm med oss i 6 månader

Home (2).png
Små steg fram

8 veckor

Gruppträning Online 

Vilka är vi

Vi, Nina & Emma är specialiserade på kvinnohälsa och hanterar olika skador och begränsande sjukdomar. Hos oss kan du känna dig trygg och omhändertagen. 

Vår filosofi är enkel men kraftfull: helheten är nyckeln till varaktigt välmående. Vi tror inte bara på träning som en isolerad del av hälsa, utan ser den som en del av en större bild som även inkluderar kostmedvetenhet och återhämtning. Det handlar om att balansera de basala grundbehoven – rörelse, näring och återhämtning – för att skapa harmoni i kropp och sinne.

Vi är övertygade om att allt hänger samman. För att uppnå optimal hälsa behöver vi förstå hur dessa komponenter påverkar varandra och helheten. Det är därför vi inte bara fokuserar på att ge dig de bästa träningsrutinerna, utan även insikter i hur du när och återhämtar din kropp på bästa sätt.

Vårt engagemang är att utrusta dig med kunskap och verktyg som gör skillnad, samtidigt som vi erbjuder vårt stöd varje steg på vägen. Vi står i din ringhörna, redo att coacha dig mot en starkare, mer balanserad tillvaro. Tillsammans utforskar vi vägen mot ett heltäckande välmående där du inte bara presterar på topp, utan också känner dig på topp.

AfterlightImage 15.JPG

Att hoppa på "Stark kvinna" är det bästa jag gjort på länge! Nina som varit min tränare är kunnig och fantastisk på alla sätt. Hon har anpassat ett program efter mina förutsättningar. Bra med app i mobilen där man har sitt träningsprogram. 

Rosells gym är en liten, trevlig intim träningslokal där man alltid känner sig välkommen!! 

Mailn

bottom of page