top of page
jR-3.jpg
challenge11.png

1 februari - 30 april 2022

STyrketräning

BYGG DITT BÄSTA JAG 

Rosell’s Gym Challenge är en 12-veckors utmaning exklusivt tillgänglig för Rosell’s Gym-medlemmar. Under 12 veckor har du möjlighet att uppleva det bästa av vår coaching, vårt community och du kommer att uppleva förändring

 

I en sluten grupp kommer vi att utmana, peppa och pusha varandra.

Ni får ta del av träningsprogram och kostscheman utformade av våra tränare, tips och trix som faktiskt fungerar, föreläsningar, veckoutmaningar och mycket mer

challenge8.jpg

Rosells Gym-Challenge handlar om den förändring du vill se i ditt liv – vare sig den är fysisk, emotionell eller mental.  It's You vs You!

För dig som blir extra motiverad av tävling kommer gruppens deltagare anonymt rösta fram den deltagaren som de anser gjort störst förändring under resans gång. Och kom ihåg – det är helheten av förändringen som avgör. Alla kan vinna!

YOU vs YOU

Hur går det till? 

Anmäl dig nedanför

Betallänk skickas på sms samma dag (kortbetalning via Izettle) Pris: 200 kronor

Bekräftelse på ditt köp skickas ut

Målbildsformulär skickas ut, fyll i & skicka tillbaka för att kunna delta i tävlingen (frivilligt)

Inbjudan till sluten Facebook grupp skickas ut 30 januari

challenge9.jpg

Tillsammans blir vi starkare

Din träningsresa är din egen, men du behöver inte göra den ensam. Vi finns här för dig varje steg på vägen. Det betyder att varje gång du går till gymmet vill vi hjälpa dig att gå ett steg längre på din resa. Kom ihåg att varje steg leder till förändring - vad kommer du att åstadkomma på 12 veckor?

Anmälan är stängd

Betallänk skickas inom 12 timmar efter anmälan

bottom of page