PERSONLIG TRÄNING

Oavsett om du är nybörjare eller elit har vi en PT för dig. Vi har samlat personliga tränare med olika specialområden, utbildning och bakgrund för att kunna erbjuda dig det du söker. Med kunskapsdjup, lång erfarenhet och engagemang hjälper din personliga tränare dig att optimera träningen på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som du får stöd och motivation. 

PT-fredrik

För mig handlar styrketräning om att må bra samt att få synbara resultat. Oavsett om du vill bygga muskler eller gå ner i vikt kan jag hjälpa dig.

Personlig tränare

FREDRIK NYSTRÖM

Kian Sigge

Jag ställer mitt praktiska och teoretiska kunnande och långa erfarenhet till ditt förfogande - med utgångspunkt i just dina förutsättningar och mål.

Personlig tränare 

KIAN SIGGE

Rikard Erlandsson

Rikard och Anki har tävlat i yttersta världseliten och har lång och djupgående kunskaper inom styrkelyft. De hjälper dig som vill utvecklas och ta din teknik till nästa nivå.

Tekniktränare 

RIKARD ERLANDSSON

Emma Rosell

För mig handlar hälsa om helheten hos varje individ. Med utgångspunkt i dina unika mål och förutsättningar hjälper jag dig och optimerar din träning.

Korrektiv tränare

EMMA ROSELL

Sanna Wranå

Jag jobbar med nåbar hälsa där både kost och träning blir en naturlig del av livet och ger oss njutning och en vilja att fortsätta träna livet ut.

Personlig tränare 

SANNA WRANÅ

Vanliga frågor

Hur vet jag vilken PT som passar mig?


Börja med att läsa om våra olika tränare för att se vilka områden de är specialicerade inom samt vad de kan erbjuda dig. Om du fortfarande känner dig osäker kan du kontakta receptionen så hjälper vi dig att välja rätt PT för dig. Tel: 0856033930
Hur går en konsultation till?


En konsultation varar i ca 30 min. Konsultationen inleds med en behovsanalys där ni går igenom följande:

  1. Din träningsbakgrud samt eventuella skador och/eller sjukdomar.
  2. Hur din livssituation ser ut idag och vilka möjligheter du har att skapa en förändring.
  3. Vilka resultat du vill uppnå samt vilka mål du vill sätta upp.
När ni tillsammans gått igenom din behovsanalys kommer du och din tränare överense om hur ofta ni ska träna tillsammans.