top of page

Acerca de

vikter

Ingå i vårt team

Jobba tillsammans med oss

Rosells Gym har med sina 30 år av erfarenhet ett väl etablerat rykte som platsen man går till för en familjär stämning och hög kompetensen.

 

Nu söker vi dig som med kunskap, erfarenhet, känsla för kundservice och drivkraft kan hjälpa våra kunder nå sina mål.

 

Du ska som gymmets ansikte utåt ge kunden det den behöver utifrån ett helhetsperspektiv, oavsett om det är en nybörjare, erfarna tränande som behöver hitta tillbaka till träningsglädjen eller behöver förbättra sin teknik; allt med ett fokus på både det korta och det långa perspektivet. 

 

Du är en utåtriktad och positiv person som själv brinner för träning och hälsa. Du förstår att en människa mår som bäst när helheten fungerar.

 

Det finns fler kompetenser både direkt inom företaget men även genom externa samarbeten - vi uppmuntrar därför starkt till att du nyttjar ditt team då helheten i slutänden blir större än summan av delarna. Målet är att Rosells Gym inom kort är ett one-stop-shop för alla våra kunders behov.

 

I din roll fakturerar du kund direkt via egen F-skattsedel, du ansvarar för schemaläggning och att etablera din kundbas.

 

Vi erbjuder möjligheten att hyra in dig till ett fast - konkurrenskraftigt - pris med en generös instegskurva för att underlätta under din etableringstid. Det kommer finnas ett begränsat antal tränare för att säkerställa tillräckligt utrymme för dig att fylla din tid. Vi tillser dig med bokningssystem, stöd med digital och tryckt marknadsföring och genom att aktivt styra nya kunder till dig. Det kommer även hållas löpande utbildningar där vi inom teamet höjer varandra.

 

Du är utbildad och licensierad personlig tränare. 

 

Maila till: emma@rosellsgym.se 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page