AKTUELLT

Här hittar ni alltid den senaste informationen om vad som händer på gymmet.

May 08, 2020

Ändrad bemannad tid helgen vecka 19

P g a sjukdom ändrade bemannade öppettider

lördag 9/5 16-18

söndag 10/5 16-18

Tyvärr är stor del av vår personal sjuk och vi tvingas därför begränsa de bemannade öppettiderna helgen vecka 19. Våra befintliga medlemmar kommer dock in precis som vanligt. 

Om du vill köpa engångsträning eller köpa kort är du välkommen mellan kl 16-18. 

January 01, 2020

Rosell´s Gym följer myndigheternas riktlinjer gällande Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset

 

Rosell´s Gym har fattat beslut att hålla öppet tillsvidare. Grunden till detta är att vi följer rekommendationer och instruktioner från våra myndigheter. Om rekommendationerna ändras kommer vi att följa dessa. 

 

I dagsläget kommer vi från och med tisdag den 17/3 ändra våra bemannade öppettider. Detta innebär att vi bemannar gymmet från 14.00. Kunder som har kort som gäller bemannade tider, samt har en tagg kommer komma in från kl 10.00. De kunder som tecknat ansvarsavtal kommer fortsatt in på gymmet från kl 04.30. Har du tappat bort din tagg kan du köpa en ny för 100 kr i receptionen. Har du ingen tagg kommer du in först från kl 14.00.

 

Bemannade öppettider från tisdagen 17/3

(Obs! Måndag 16/3 bemannat 10-21)

Må-to 14-21

Fr 14-20

Lö-Sö 12-18

 

För dig som ej är medlem och vill köpa ett kort hos oss

Vi erbjuder icke medlemmar att köpa klippkort för 599:- samt månadskort för 500 kr (utan bindningstid). För det fall vi måste stänga gymmet sker ej återbetalning till kund av dessa kort.  

 

Till våra medlemmar

Vi säljer träningskort som vanligt, men rekommenderar medlemmar att köpa klippkort när befintligt kort löpt ut då vi ej vet vad som kommer ske den närmsta tiden. Alla klippkort är giltiga i två år från inköpsdatum. Vi ansvarar ej för återbetalning av kort som inhandlas efter den 13 mars.  

 

Vi gör allt vi kan för att skapa en trygg miljö för våra medlemmar. Vi har vidtagit extra åtgärder vad gäller hygien på gymmet med extra städning, samt utrustat lokalen med extra desinfektionsmedel. 

 

Riktlinjer

Om du känner dig hängig stanna dig hemma. 

  1. Tvätta händerna ofta och peta inte dig i ansiktet. 

  2. Var extra noga med att torka av maskiner och redskap efter dig. 

  3. Hosta och nys i armvecket. 

  4. Det finns en internationell samsyn att smittan sprids av personer med symptom på sjukdom. En del har dock bara milda symptom, speciellt i början av sjukdomen, och känner sig inte sjuka. Har du precis har varit i något av de länder som har spridning av viruset stanna hemma tills du säkert vet att du inte är smittad. 

January 24, 2020

Friskvårdsdagen 2020

Rosell´s Gym är stolt sponsor av Friskvårdsdagen 2020. En dag för gammal som ung, fylld med intressanta och inspirerande föreläsningar. Dagen pågår mellan 10-16. Gratis inträde. 

May 30, 2018

Använd din tagg

För att komma in på gymmet måste ni från idag använda er tagg. Detta då vi kommer att hålla ytterdörren låst även under de bemannade öppettiderna. 

Om ni av händelse glömt taggen hemma eller är ny kund hos oss ringer ni bara på ringklockan som sitter på dörren så öppnar vi. 

Please reload