AKTUELLT

Här hittar ni alltid den senaste informationen om vad som händer på gymmet.

January 24, 2020

Friskvårdsdagen 2020

Rosell´s Gym är stolt sponsor av Friskvårdsdagen 2020. En dag för gammal som ung, fylld med intressanta och inspirerande föreläsningar. Dagen pågår mellan 10-16. Gratis inträde. 

September 14, 2018

TACK!

Tack till alla tävlande på årets klubbmästerskap, vilken insats! Ett stort tack till alla kunder som hjälpt till och engagerat sig i årets KM. Utan er hade detta inte varit möjligt! Tack till våra fantastiska sponsorer, W2Sthlm, Ekerö Massageterapi, Karlaplanskliniken, Pandy, Barbells och Gorilla Wear. Vi ses igen nästa år!nas uppmärksamhet...

August 17, 2018

Höst erbjudande

Kom igång efter sommaren och köp träningskort till rabatterade priser. Vi bjuder på inskrivningsavgiften till ett värde av 300 kr. Erbjudandet gäller t o m den 15 september. 

Se höst erbjudande här

September 14, 2018

Klubbmästerskap 2018

STRONGMAN KM 

Alla våra medlemmar är välkomna att delta i årets klubbmästerskap. Anmäl dig i receptionen. 

Plats: Ekebyhovsparken

Datum: 15 september

Tid: samling kl 11.00

Klasser: Dam senior klass,  Herr senior klass, Junior pojkar/flickor -18år

Grenar:

1. Farmers walk 2. Däckvält 3. Släde 4. Militärpress

May 30, 2018

Använd din tagg

För att komma in på gymmet måste ni från idag använda er tagg. Detta då vi kommer att hålla ytterdörren låst även under de bemannade öppettiderna. 

Om ni av händelse glömt taggen hemma eller är ny kund hos oss ringer ni bara på ringklockan som sitter på dörren så öppnar vi. 

January 01, 2020

Välkommen Kian!

Det är med glädje vi välkomnar Kian till Rosell's familjen. Nu möter ni detta vänliga leende bakom receptionsdisken.Vi kan verkligen rekommendera er att ställa alla frågor och funderingar ni har kring träning till Kian. Här snackar vi kunskap på hög nivå! 

 

Välkommen Kian!

Läs mer om Kian här.ga besökarnas uppmärksamhet...

February 23, 2018

Tack Nisse för denna tid!

Vi vill tacka Nisse för tiden som varit och önskar honom stort lycka till med det nya jobbet.

February 28, 2018

Utökade öppettider

Från den 1 mars utökar vi de obemannade öppettiderna till 05.30 alla dagar i veckan. 

För att få tillgång till de obemannade öppettiderna krävs att du är över 18 år, medlem samt har undertecknat ett ansvarsavtal. Detta gör du i receptionen, be personal om hjälp.

December 31, 2017

Inpasseringssystem

Nu är inpasseringssystemet i fullt bruk. För att fät tillgång till de obemannade öppettiderna krävs att du är över 18 år, medlem samt har undertecknat ett ansvarsavtal. Detta gör du i receptionen, be personal om hjälp.

Please reload