Acerca de

vikter

Ingå i vårt team

Vi hyr ut behandlingsrum 

Vill du jobba med oss? 

Vi söker dig som är verksam, naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut. Du brinner för ditt yrke och förstår att en människa mår som bäst när helheten fungerar.

Vi erbjuder möjligheten att hyra in dig fasta dagar till ett fast pris med en instegshyra för att underlätta under din etableringstid. Som komplement till behandlingsrummet har du som hyresgäst tillgång att bruka gymmets lokaler och utrustning med kunder under behandlingen. 

 

I din roll fakturerar du kund direkt via egen F-skattsedel, du ansvarar för schemaläggning och att etablera din kundbas.

 

Rosells Gym har med sina 30 år av erfarenhet ett väl etablerat rykte som platsen man går till för en familjär stämning och hög kompetens.

Vi kommer utöka vårt team och söker dig som med hög kunskap inom ditt område, erfarenhet, känsla för kundservice och drivkraft kan hjälpa våra kunder uppnå en hållbar och hälsosam kropp och livsstil. 

 

Det finns fler kompetenser både direkt inom företaget men även genom externa samarbeten. Innanför våra väggar arbetar vi som ett team med förståelsen att helheten i slutänden blir större än summan av delarna. 

 

Vi ser fram emot att höra från dig. 

 

Maila till: info@rosellsgym.se 

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Instagram
Tack för ditt mail, vi återkommer så fort vi kan!